Dienstverlening op maat

‘Administratie en fiscale dienstverlening op maat gesneden’

Olga Posidai

Als collega-ondernemers begrijpen we hoe belangrijk het voor u is om dat te kunnen doen waar u goed in bent.

Iedere ondernemer wenst meer productieve uren zonder verlies van kostbare tijd aan het verzorgen van de administratie en/of fiscale zaken. Als gespecialiseerd kantoor zijn wij volledig ingericht om uw administratie uit handen te nemen en u fiscaal bij te staan! Dit doen we vanuit Waddinxveen (nabij Gouda). Doelgroepen zijn ondernemingen zoals eenmanszaken, vof ’s, maatschappen, stichtingen en micro en kleine BV ’s. Ook particulieren met persoonlijke administratie en aangifte inkomstenbelasting zijn bij ons welkom. Dankzij geautomatiseerde processen binnen het bedrijf en door flexibel te werken, kunnen ook klanten uit heel Nederland bij ons terecht.

No nonsense

Er wordt gewerkt vanuit een heldere en duidelijke visie met een ‘no-nonsense’ mentaliteit. De klant staat centraal waarbij oplossingen geboden worden die aansluiten op individuele behoeften. U hoeft zich niet aan ons kantoor aan te passen, wij passen ons aan u aan! Eerlijk zaken doen en duidelijke afspraken, daar staan we voor. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent!

Ik nodig u graag uit de site verder te bekijken om zo inzicht te krijgen in de werkwijze en aanpak. Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Ik maak graag een afspraak met u voor een nader en vrijblijvend verhelderend kennismakingsgesprek.