Persoonlijke begeleiding

‘Hoe goed kunnen wij u van dienst zijn’

Olga Posidai

Gedegen vakkennis en een persoonlijke touch

Na een universitaire opleiding genoten te hebben in Kiev, Oekraïne, het land waar ik opgegroeid ben, heb ik in Nederland een opleiding Accountancy gevolgd en afgerond aan de Hogeschool van Rotterdam. Nadat ik tien jaar werkzaam ben geweest als assistent-accountant op een accountantskantoor heb ik APOS Administratie & Belastingadvies opgericht. Hiermee heb ik een droom in vervulling kunnen laten gaan. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een modern administratiekantoor. Met thans vele jaren werkervaring in de administratieve- en fiscale sector, begeleid ik ZZP’ers en MKB-ondernemingen.

Individuele behoeften

Er wordt gewerkt vanuit een heldere en duidelijke visie met een ‘no-nonsense’ mentaliteit. De klant staat centraal waarbij oplossingen geboden worden die aansluiten op individuele behoeften. U hoeft zich niet aan ons kantoor aan te passen, wij passen ons aan u aan! Eerlijk zaken doen en duidelijke afspraken, daar staan we voor. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent!

Ik nodig u graag uit de site verder te bekijken om zo inzicht te krijgen in de werkwijze en aanpak. Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Ik maak graag een afspraak met u voor een nader en vrijblijvend verhelderend kennismakingsgesprek.